Pijnpsychologenpraktijk

Werkwijze

Wij bieden behandelingen op locatie en online!
Je kunt en mag er bij ons voor kiezen om de behandeling op locatie of de behandeling online te volgen via (beeld)bellen. Een combinatie hiervan is natuurlijk ook mogelijk.

De Pijnpsychologenpraktijk is gevestigd op de 1e etage van het gezondheidscentrum de Vuursteen aan de Goudlaan 289 in Groningen (wijk Vinkhuizen). Daarnaast hebben wij de beschikking over een AVG-proof beeldbelprogramma, waarin we op een vertrouwelijke manier contact met elkaar kunnen maken.

Voordelen
Therapie via beeldbellen heeft een aantal belangrijke voordelen voor jou als cliënt:

  • Als belangrijkste voordeel wordt door onze cliënten genoemd dat het prettig is om in je eigen veilige omgeving te blijven. Praten over moeilijke onderwerpen kan dus vanuit je eigen veilige thuis.
  • Na een emotioneel gesprek of behandeling hoef je niet meer de straat op, maar kun je bijkomen in je eigen huis.
  • Je hebt geen reistijd en bent dus ook maar echt een uurtje aan therapie kwijt.
  • Als je je niet goed voelt door de lichamelijke klachten, kan het gesprek toch doorgaan. Sterker nog de psycholoog kan dan meteen meekijken op het moment dat de klachten, waarvoor je in behandeling bent, er zijn.

Nadelen
Eerlijk is eerlijk, er zijn natuurlijk ook wel wat nadelen te noemen:

  • De non-verbale communicatie is soms wat lastiger te interpreteren, maar met een goede beeldverbinding wel te verbeteren. Ook met meer verbale communicatie kan de non-verbale communicatie begrepen worden.
  • Je bent afhankelijk van een goede internetverbinding.