Pijnpsychologenpraktijk

Wie zijn wij

Wij zijn Marjolein Smallenbroek en Marieke Wierenga, allebei GZ-psycholoog. We hebben elkaar in 2005 leren kennen tijdens de specifiek op de zorg gerichte GZ-opleiding en hebben meer dan 10 jaar samengewerkt in de pijnrevalidatie van het UMCG locatie Beatrixoord. Wij zijn inmiddels zeer goede collega’s van elkaar. Vanuit de positieve energie tussen ons én onze expertise op het gebied van chronische pijn zijn we samen een psychologenpraktijk gestart, de Pijnpsychologenpraktijk.

We hebben veel ervaring met het behandelen van mensen met chronische pijn en bieden graag onze hulp aan als je psychologische hulp zoekt bij het herstellen of verminderen van jouw pijnervaringen.

Daar waar vaak gezegd wordt dat mensen moeten “leren leven met chronische pijn” en “de pijn moeten accepteren”, durven wij te stellen dat wanneer je de juiste factoren behandelt de pijn kan verminderen of overgaan. Wij gaan ervan uit dat het herstel van fysieke klachten kan worden belemmerd door diverse factoren. Samen met jou gaan we op zoek naar de factoren die het herstel in de weg zitten om die vervolgens aan te pakken met als doel dat de pijn vermindert en je weer positief en actief in het leven kan staan. Hierbij maken we bij voorkeur gebruik van cognitieve gedragstherapie en EMDR therapie.

Wij staan allebei voor open, eerlijke én directe communicatie met een flinke dosis humor. Onze behandeling vindt plaats in een positieve sfeer. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via onze website.